De Clubkalender voor 2020

2019   2021

Toerreglement

Voor uw eigen en onze veiligheid heeft het bestuur van de XJ Club een toerreglement opgesteld.
Dit reglement is eigenlijk niets meer dan een samenvoeging van richtlijnen die al jaren bij de diverse ritten worden bekendgemaakt of ter inzage liggen. Hierin staan alle richtlijnen mbt groepsrijden, verantwoording en meer om een clubrit leuk en vooral veilig te houden voor een ieder.
Om deel te nemen aan een clubrit is het noodzakelijk dat u kennisneemt en instemt met dit regelment, download het reglement hier om het in te zien.
Vanaf heden zijn alle routebestanden van het type gpx en deze bevatten ook een track, dit voor de TomTom of Garmin nieuwe stijl rijders.

Algemene Ledenvergadering

Zondag 2 februari

Algemene LedenvergaderingSporthal Helsdingen
Westelijke Parallelweg 1, 4133 NH Vianen
Start om 14.00 uur

Motorbeurs Utrecht:

20-23 februari

De XJ Club staat voor de 18e keer op de Motorbeurs in Utrecht.


Afgelast! Geen Openingsrit Noord Holland

zaterdag 21 maart

Een mooie doch in kilometers wat langere rit door Noord Holland, te starten in Hoofddorp en dan via Koog aan de Zaan ri Ursum. Langs Medemblik, Avenhorn en langs het Ijsselmeer naar het eindpunt in Waterland.

Afgelast! Geen Verre oostenrit

zondag 19 april

Afgelast! Geen Eurotour

30 mei, 1,2,3 juni 2019

De Maastrichtse Motor Club `72 organiseert de eurotour


Verzamelen bij bij Camping Den Hof in Musschenbroek 27 te Heerlen
Voor meer info zie: De website van De Maastrichtse Motor Club `72.

Afgelast! Geen Kampeertreffen:

14-17 mei

Kampeertreffen in de HarzMeld je aan (voor 15 april 2020)

Zomerrit Zeeland

Zaterdag 13 juni

Op onze clubkalender staat als eerstvolgende tocht de bovengenoemde gepland. Het bestuur heeft nauwgezet de maatregelen gevolgd die de overheid heeft vastgesteld in het kader van de Corona crisis. In navolging van deze maatregelen heeft zij gemeend de toertochten tot op heden dan ook niet door te laten gaan. Na de bijgestelde maatregelen sinds 1 juni heeft zij besloten om de rit die voor 13 juni staat gepland, onder navolgende voorwaarden te laten doorgaan. De rit zal worden verreden in de provincie Zeeland en zal een lengte hebben van 150 km.
Om organisatorische redenen zal er worden verzameld en geƫindigd bij onze toercommissaris:
Je moet je via de mail aanmelden voor de tocht zodat wij een inschatting kunnen maken van het aantal leden en de reserveringen die wij moeten maken voor het houden van een lunchstop.
Wij adviseren daarnaast om zelf ook eten en drinken mee te nemen, mochten wij er onverhoopt niet in slagen om voldoende ruimte voor de (lunch)stop onderweg te kunnen reserveren.
DENK OOK AAN EEN MONDKAPJE / BUFF / SJAAL
Aan en Afmelden kan uiterlijk tot en met woensdag 10 juni.
Pas na aanmelding ontvangt u adres en route zodat we ook niet verrast worden door een plots hogere opkomst waardoor een reservering in gevaar komt

Aanmelden
Wij vertrouwen er op dat jullie je tijdens deze tocht zult houden aan de richtlijnen van de overheid en de nodige voorzichtigheid in acht zult nemen.
Startpunt: thuisadres Toercommissaris

Verzamelen rond 9.30 vertrek uiterlijk rond 10.30 uur.

Hoogzomerrit

Zondag 19 juli


Startpunt: nnb

Verzamelen rond 10.00 vertrek uiterlijk rond 10.30 uur.

Nazomerrit

Zaterdag 15 augustus

Startpunt: NNB


Verzamelen rond 10.00 vertrek rond 10.30 uur.

Treffen:

10,11,12,13 september

4 daags XJ Club treffen langs de MoezelTreffen langs de Moezel, dus rijgebied in Eifel en Westerwald, overnachten en maaltijden bij Bikerhaus Am Mosel.
Het Hotel heeft voor ons 9 tweepersoons en 1 enkele kamer gereserveerd (die is al geboekt) en we hebben op de zaterdag een grillavond net als dit jaar. Kosten voor het weekend inclusief de koffie bij de start is wederom 160,- euro pp. Je kunt je bij de toercommissaris opgeven voor 1 juli.
Het van belang om voor 15 juli het benodigde bedrag over te maken op het rekeningnummer van de Yamaha XJ club Nederland in De Ijsselstein ovv Treffen 2020 De inschrijving is pas definitief na betaling.
Alleen voor Leden of Toerleden Meld je aan

Afgelast! Geen Herfstrit

Zondag 18 oktober


Afgelast! Geen Kouwe Klauwen rit

Zondag 7 november


Laatst gewijzigd:
02-01-2020: Kalender 2021 , Fotos